FIRMA YOGA

Efter en lang arbejdsdag er det givende at kunne trække direkte i yogatøjet, vende blikket lidt indad og strække dagens arbejdsstillinger ud af kroppen.

Min vision er at brede yogaens seriøsitet og rummelighed så enkelt som muligt.

Gennem positiv og direkte instruktion genoplever eleverne deres styrke, smidighed og livsglæde.

Hvad får virksomheden ud af yoga?

”Tilfredse medarbejdere tjener guld til bundlinjen. Fokus på de bløde værdier giver hårde resultater i kolde kontanter. Arbejdsglæde og indtjening går hånd i hånd i virksomheden, og medarbejdernes tilfredshed kan spores direkte ned til den endegyldige bundlinje”. – Berlingske Nyhedsmagasin 19. nov. 2004

Hvad får medarbejderne ud af yoga?

”Med yoga får medarbejderne et redskab til at holde stress, træthed, fysiske og psykiske arbejdsskader for døren, og så giver yoga overskud og velvære for alle både arbejdsmæssigt og privat”. – Berlingske Nyhedsmagasin 19. nov. 2004

Samtidig kan alle uanset alder køn og smidighed dyrke Yoga. Alt hvad der kræves er motivation, et egnet lokale og lysten til et sundere og rigere liv.

Min undervisning består af 3 vigtige grundprincipper:

Åndedræt

Et dybt og bevidst åndedræt betyder sundere kredsløb, større iltoptagelse i blodet og bedre psykisk balance.

Bevægelse

Korrekte yogastillinger træner alle dele af kroppen. Rygsøjle, muskler og led strækkes, knoglerne styrkes og vedligeholdes.

Afspænding

Dyb afspænding afslapper kroppen, fjerner spændinger, skaber ro i sindet og efterlader en dejlig følelse af veloplagthed og energi.

"Vi har i København fokus på “Sundhed og Velvære”, og én af de ting der er sat i gang er yoga. Sally er en meget dygtig og erfaren instruktør, som forstår at tilpasse sin undervisning til den enkelte. Hun er yderst engageret og brænder virkelig for det hun gør, faktisk bliver man nærmest afhængig"

Jette Boss, Nordea

KONTAKT

Misa Yoga v/ Sally Tautoft Strandlodsvej 6A, 3. sal 2300 København S


Tlf: 27 28 32 35

Mail: [email protected]