Misa Yogalærer-uddannelse


Ny uddannelse starter april 2019

Info møde 17.3. kl 14-16. Tilmeld dig på [email protected] eller på 27 28 32 35

Drømmer du om et sundt og nærende arbejdsliv?

…..hvor du inspirerer og løfter andre mennesker….?

….der skaber livskvalitet og kropsbevidsthed?


Så er Misa Yogalærer-uddannelse noget for dig.


Jeg holder et uforpligtende infomøde lørdag d. 17. marts kl. 14-16. Her fortæller jeg om, hvad uddannelsen indeholder, og hvad du kan forvente at få ud af forløbet. Og du har mulighed for at spørge alt det, du vil.


Uddannelsen varer 2 år og er fordelt over fire semestre og i alt 530 timers undervisning. Undervisningen er en blanding af teori og praksis, og mit mål er, at du uddannes til at være en kompetent og entusiastisk yogalærer.

Du skal forvente, at uddannelsen er udfordrende. Både fysisk, teoretisk og personligt. Under forløbet får du tid til at opleve og genfinde din egen krops styrker og begrænsninger. Du bliver i stand til at skabe den mentale og fysiske ro og det overblik, som er forudsætningen for, at du kan formidle viden og praksis om yoga til andre.

På uddannelsen arbejder vi med:

- anatomi og fysiologi,

- de klassiske yogastillinger

- meditation og åndedrætsbevidsthed,

- instruktion og verbale og fysiske justeringer ( hans on)

- differentieret undervisning ved fysiske begrænsninger

- relevant pædagogik, fx hensigtsmæssig stemmebrug.


Efter eksamen er du i stand til at undervise med det samme. Under det sidste semester af uddannelsen samler du nemlig dit eget yogahold, som du underviser over 3 måneder.


Hvad skal jeg kunne?

Vigtigst er, at du kan lide at arbejde med mennesker, at du er nysgerrig efter at vide, hvordan krop og sind hænger sammen, være indstillet på at arbejde både selvstændigt og i grupper og at der er både praktisk og teoretisk hjemmearbejde.

Sidst men ikke mindst skal du brænde for at give din viden videre og dele ud af det du lærer.


Er der eksamen ?

Ja der er både en skriftlig og en praktisk eksamen, bistået af 2 censorer Eva Julie Andrè, yogalærer og fysioterapeut, og Charlotte Nielsen yogalærer og fysioterapeut, Ved bestået eksamen modtager aspiranten eksamensbevis fra MISA YOGA som sammen med mig er underskrevet af begge censorer . 


Pris for uddannelsen

Samlet pris: kr. 52.800,- for 530 timers yogaundervisning, fordelt mellem et depositum på 8.800,-kr. og 20 mdr. af 2.200,-kr. Depositum dækker de sidste 4 mdr. af uddannelsen

Kr. 8250,- for anatomi og fysiologi ved yogalærer og fysioterapeut Charlotte Nielsen

Ca. kr. 1500,- for litteratur

Censorer:

Charlotte Nielsen, yogalærer og fysioterapeut

Eva Julie Andrè, yogalærer og fysioterapeut

"Sally er den bedste underviser og hvilken kropskontrol! Det er fantastisk at blive undervist af en, med så stor viden og faglig teknik. Tak Sally, for nogle gode timer med masser af sved på panden og aha oplevelser som supplement til min egen yoga baggrund". Sidsel Gamst 2018

KONTAKT

Misa Yoga v/ Sally Tautoft Strandlodsvej 6A, 3. sal 2300 København S

Tlf: 27 28 32 35


"Misa Yoga er et godt og autentisk sted, der uddanner dig til både at se hver enkelt deltagers udfordringer og hjælpe med en variation af en stilling. Der lægges vægt på at du udviser respekt for deltagerne ved at du til hver undervisning er nærværende og har gennemarbejde et program med et formål og kan fortælle hvad hver stilling gavner”

Annemette Skogstad 2017- 2019