Ny 1 års Yoga læreruddannelse, start september 2019 - august 2020


Tilmeld dig gratis infomøde søndag 16. juni kl 14-16.

Sted: Misa Yoga Skole , Strandlodsvej 6A, 2300 København S

Har du allerede mærket yogaens healende effekt på krop og sind, og har du længe følt dig inspireret til at give den følelse og viden videre?

Så er Misa Yogas 1 års læreruddannelse noget for dig.

Denne uddannelse henvender sig til dig der har mærket virkningerne af en god yogapraksis gennem flere et års tid og måske deltaget på  workshops hos dygtige og seriøse yogainstruktører. Nu har du så lyst til at videregive det, men mangler en seriøs og kvalitativ læring i at formidle det.

Uddannelsen er designet så du med det samme går i dybden med teori og øvelser, både solo, sammen med de andre aspiranter og til sidst sammen med dit eget prøvehold.

Du vil opleve den energi og glæde der skabes i en gruppe af ligesindede og dygtige yogier og deres sparring, plus intensiv 1:1 sparring fra mig i lige præcis det du har brug for, for at kunne formidle den viden og praksis om yoga til andre.

Små hold højst 8 deltagere.

Uddannelsen kører over 12 måneder og er fordelt over 4 kvartaler og i alt 300 timers undervisning. Undervisningen er en blanding af teori og praksis, og mit mål er, at du uddannes til at være en kompetent og entusiastisk yogalærer.


På uddannelsen arbejder vi med:

- anatomi og fysiologi,

- de klassiske yogastillinger

- meditation og åndedrætsbevidsthed,

- instruktion og verbale og fysiske justeringer ( hands on)

- differentieret undervisning ved fysiske begrænsninger

- relevant pædagogik, fx hensigtsmæssig stemmebrug

Afspænding

Yogafilosofi

Efter eksamen er du i stand til at undervise med det samme. Under det sidste kvartal af uddannelsen samler du nemlig dit eget yogahold, som du underviser i over 2 måneder.

Hvad skal jeg kunne?

Du skal have fulgt et eller flere yogahold og dyrket din egen yogapraksis et godt stykke tid, og du fornemmer allerede hvad yogaen har gjort og stadig gør for dig. Du har lyst til at arbejde med mennesker og til at dele ud af alt det, du lærer.

Pris for uddannelsen

Samlet pris: kr. 38.000,- for ca. 280 timers yogaundervisning, fordelt mellem et depositum på 12.400,-kr. og 8 mdr. af 3100,-kr.

Depositum dækker de sidste 4 mdr. af uddannelsen

Litteratur ca 1500,-kr


"Sally er den bedste underviser og hvilken kropskontrol! Det er fantastisk at blive undervist af en, med så stor viden og faglig teknik. Tak Sally, for nogle gode timer med masser af sved på panden og aha oplevelser som supplement til min egen yoga baggrund". Sidsel Gamst 2018

KONTAKT

Misa Yoga v/ Sally Tautoft Strandlodsvej 6A, 3. sal 2300 København S

Tlf: 27 28 32 35


"Misa Yoga er et godt og autentisk sted, der uddanner dig til både at se hver enkelt deltagers udfordringer og hjælpe med en variation af en stilling. Der lægges vægt på at du udviser respekt for deltagerne ved at du til hver undervisning er nærværende og har gennemarbejde et program med et formål og kan fortælle hvad hver stilling gavner”

Annemette Skogstad 2017- 2019


Kr. 8250,- for anatomi og fysiologi ved yogalærer og fysioterapeut Charlotte Nielsen

Mail: [email protected]