Ny yoga læreruddannelse, 300 timer, start februar 2020 - marts 2021

Tilmeld dig gratis infomøde søndag 8. september 2019  kl. 14-16.

Sted: Misa Yoga Skole , Strandlodsvej 6A, 2300 København.

Har du allerede mærket yogaens healende effekt på krop og sind, og har du længe følt dig inspireret til at give den følelse og viden videre?

Så er Misa Yogas skoles nye yogalæreruddannelse noget for dig.

Denne uddannelse henvender sig til dig der har mærket virkningerne af en god yogapraksis gennem flere år og måske allerede har taget en kort yogauddannelse,  men mangler en seriøs og kvalitativ læring i at formidle det.

Uddannelsen er designet så du med det samme går i dybden med teori og øvelser, både solo, sammen med de andre aspiranter og til sidst sammen med dit eget prøvehold. Her lærer du frem for alt at undervise både store og små klasser.

Du vil opleve den energi og glæde der skabes i en gruppe af ligesindede og dygtige yogier og deres sparring, plus intensiv 1 : 1 sparring fra mig i lige præcis det du har brug for, for at kunne formidle viden og praksis om yoga til andre.

Små hold højst 8 deltagere.

Uddannelsen kører over 13 måneder og i alt 300 timers undervisning. Undervisningen er en blanding af teori og praksis, og mit mål er, at du uddannes til at være en kompetent og entusiastisk yogalærer.

Undervisningen vil ligge på onsdage kl 14-18

På uddannelsen arbejder vi med:

- anatomi og fysiologi,

- de klassiske yogastillinger

- meditation og åndedrætsbevidsthed,

- instruktion og verbale og fysiske justeringer ( hands on)

- differentieret undervisning ved fysiske begrænsninger

- relevant pædagogik, fx hensigtsmæssig stemmebrug

Afspænding

Yogafilosofi

Efter eksamen er du i stand til at undervise med det samme. Under det sidste kvartal af uddannelsen samler du nemlig dit eget yogahold, som du underviser i over 2 måneder.

Hvad skal jeg kunne?

Du skal have fulgt et eller flere yogahold og dyrket din egen yogapraksis et godt stykke tid, og du har allerede fornemmet hvad yogaen har gjort og stadig gør for dig.  Måske arbejder du allerede med mennesker, men det er vigtigt at du har lyst til det og til at dele ud af alt det, du lærer her på uddannelsen.

Pris for uddannelsen

Samlet pris: kr. 38.000,- for ca. 300 timers yogaundervisning, fordelt mellem et depositum på 12.400,-kr. og 8 mdr. af 3100,-kr.

Depositum dækker de sidste 4 mdr. af uddannelsen

Litteratur ca 1500,-kr


KONTAKT

Misa Yoga v/ Sally Tautoft Strandlodsvej 6A, 3. sal 2300 København S

Tlf: 27 28 32 35

"At møde mig selv på måtten og få kyndig feedback, har været en fantastisk investering, som virkelig puffede til min udvikling. Jeg elsker yoga og jeg elsker at undervise i yoga, på præcis den måde, jeg har lært af dig Sally♥️ Det er det mine yogis elsker ved min undervisning: præcise instruktioner og hands on, krydret med masser af personlighed.

Tusind tak for den gave kære Sally♥️ og tak for hjælpen til at lære det"

Sanne Juul  2015-2017

Kr. 8250,- for anatomi og fysiologi ved yogalærer og fysioterapeut Charlotte Nielsen

Mail: [email protected]

“Er så glad for at have taget uddannelsen hos dig Sally ❤️....en gave for livet som jeg selv drager nytte af dagligt🙏🏻 Får altid ros for min undervisning, det føles fantastisk at hjælpe andre med at få det bedre”

Maria Thisted Oddershede 2015-2017