12 DAGES LUKSUS YOGA FERIE (kun 7 arbejdsdage!) I THAILAND, KHAO LAK

22.november - 03 december 2019

Pris fra 8840,-kr, pr person i dobbeltværelse, for fly, mad om bord, indkvartering m sund og lækker morgenbuffet og yoga i 10 dage.. Her får du:

Den mest luksuriøse flyrute med Qatar Airways, og smuk og autentisk indkvartering.

Mange timers afspændende og udviklende yoga. Gåture langs de smukke hvide sandstrande..

Mulighed for:

Afspændende massage af hotellets dygtige massører helt tæt ved havet. Stille natur-dagsture med bambusrafting i den smukkeste og frodigste fauna ( tilkøb). Eksotiske svømme- og vandreture til de imponerende og forfriskende vandfald og søer i Khao Sok natur reservat (tilkøb).

Muligheden for at nyde bylivets forførende restauranter og forretninger

Forestil dig nu dig selv på denne yogaferie præget af livsglæde og fordybelse på et pragtfuldt fristed med kun lidt turisme og endeløse hvide sandstrande i hjertet af Khao Lak..

Du bliver undervist hver eneste morgen kl. 7.30-9.30 og hver anden eftermiddag kl. 16.30-18.30. Så hver anden dag/aften er der frihed til at udvælge en af de utallige udflugter og dagsture. Eller afprøve en af de mange skønne restauranter langs stranden i ro og mag eller tage en tur ind til byen.

Jeg underviser i hatha-yoga (blide langsomme stræk), yoga flow (styrke og udholdenhed) meditation og afspænding både indendørs og udendørs.

Hver yoga time starter med en kort meditation og åndedrætsøvelser og dernæst guider jeg dig ind i diverse healende og styrkende yogastillinger, både i fordybelse og bevægelse og med fokus på åndedrættet.

Jeg afslutter hver undervisning med 20 min dyb afspænding i ro og selvomsorg.

Der vil være plads til hver enkelt elev og tid til at korrigere, så den fulde opmærksomhed opnås i stillingerne.

Alle kan være med.

Priser: for 12 dage Yoga i 10 dage 2600,-kr Ophold i dobbeltværelse med 2 adskilte sovepladser. 2500,- kr pr. person inkl. morgenbuffet

Ophold i dobbeltværelse alene 5000,-kr inkl. morgenbuffet.

Flypriser fra 3740,-kr til 5504,-kr tur/retur, og du bestiller selv fly og hotel, men jeg hjælper gerne.

Yoga depositum 1300,-kr indbetales på konto 8075 1634827 som tilmelding og resten en uge senere..

Yderligere oplysninger på 27 28 32 35 eller [email protected]

“14 dage med Misa yoga i Thailand er herligt på flere måder: først og fremmest giver de mange timers intense undervisning mig et ordentligt ‘tigerspring’ fremad i min yoga-udvikling – og det bliver ALDRIG trivielt med Sally som lærer.

Hun er eminent til at finde på variationer af alle de grundlæggende stillinger. Dernæst er hotellet det mest rolige og smukke sted jeg kan forestille mig, når man skal forkæle sig selv med indre ro og nydelse.

Jeg kan på det varmeste anbefale både undervisningen og stedet". Dorthe Mikkelsen